کمیته تحقیقات دانشجویی
۱۴۰۳/۲/۹
1402/03/03
آیین نامه های مربوط به طرحهای دانشجویی بروز رسانی شد

1- سقف طرحهای تحقیقاتی برای مقاطع مختلف به شرح زیر است:

کارشناسی 2 طرح
کارشناسی ارشد 1 طرح
پزشکی 3 طرح
دکتری 1 طرح

*اعضای شورای مرکزی میتوانند یک طرح بیشتر از سقف مقطعشان ارایه دهند.

2-سقف هزینه طرحهای دانشجویی 3 میلیون تومان و اعضای شورای مرکزی 3 میلیون و 600 هزار

3- دانشجویان متقاضی طرح تحقیقاتی حتما می بایست یک استاد راهنما انتخاب کنند و در پژوهشیار توسط ایشان تایید گردد.

4-طرحهایی که نیاز به استفاده از تجهیزات پژوهشکده دارند می بایست فرم مربوطه را تکمیل و به امضای مدیران مربوطه برسانند.

5-جهت تغییر همکاران طرح، روال کار بر تایید استاد راهنمای طرح می باشد.

6- دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد میتوانند تا 9 ماه قبل از فارغ التحصیلی از سهمیه مجاز طرحهای تحقیقاتی دانشجویی منوط به تایید استاد راهنمای پایان نامه و موافقت سرپرست کمیته استفاده نمایند.

10- چنانچه دانشجو در طول دوران تحصیل در یک مقطع تا سقف 2 میلیون تومان گرنت تحقیقاتی دریافت کرده باشد الزامی به انتشار مقاله ندارد و گزارش پایانی جهت تسویه طرح کافی است.

11-چنانچه دانشجو بین 2 تا 3 میلیون تومان گرنت تحقیقاتی دریافت کرده باشد حداقل یک خلاصه مقاله ملی یا بین المللی منتج از طرح تحقیقاتی خود علاوه بر گزارش پایانی می بایست ارایه کند.

12- چنانچه دانشجو بین 3 تا 5 میلیون تومان گرنت تحقیقاتی دریافت کرده باشد حداقل یک مقاله علمی پژوهشی منتج از طرح تحقیقاتی خود علاوه بر گزارش پایانی می بایست ارایه کند.

13- چنانچه دانشجو بالای 5 میلیون تومان گرنت تحقیقاتی دریافت کرده باشد حداقل یک مقاله نمایه شده در اسکوپوس منتج از طرح تحقیقاتی خود علاوه بر گزارش پایانی می بایست ارایه کند.

14- نحوه پرداخت هزینه فراخوان طرحهای تا سقف 7 میلیونی دانشجویی به صورت 50 درصد پیش پرداخت موقع امضای قرارداد و 50 درصد پس از ارایه مقاله اسکوپوس منتج از طرح پرداخت می گردد.

جهت دریافت فایل PDF اینجا کلیک کنید.

#آیین نامه #دستورالعمل #شیوه نامه #سقف طرحها

روابط عمومی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد